Részletek a MagyarokVilágEgyeteme előadásból! 1. rész

Készítették

(Visited 139 times, 1 visits today)

About The Author

Kapcsolódó bejegyzések

A videó csatornája

Lejátszási listák

Comment (3)

  1. Felteszem egy kedves ismerősöm, Miskolczi Böbe visszajelzését Kistarcsáról.

    Erzsébet Miskolczi 2017. január 7. 12:39
    Nagyon érdekes, nem kicsit idealista. A mai emberek még fényévekre vannak ettől. Közvetlen kapcsolatban állok az emberekkel mindegyik a saját kis világával van elfoglalva és amíg nem érzi a saját bőrén, hogy mostmár pedig változtatni kellene addig nem tesz semmit. És akkor is előbb sajnáltatja magát és nyalogatja a sebeit. De érdekes… és elgondolkodtató. Csak tanult, vagy felvilágosult emberek látják, hogy tenni kéne valamit, de ők is csak elméletben tudják és mindenki arra vár, hogy majd a másik tesz valamit…

  2. Nekem más az alapállásom. Azért tettem fel Böbe visszajelzését, mert ezek a jellengzetes kifogások. “Idealista elképzelés, fényévekre vagyunk” – ezért nincs is dolgom vele.. Még ráérek.
    Mikor változtat a szenvedés magányában élő ember? Meddig nyalogatja még a sebeit? Minek kell még történnie, amíg felismeri, hogy egyedül nem tudja megoldani és csak egy kivezető út van, ha megtalálja a közegét és kapcsolódik a küldetéstársaihoz. Ezzel szemben a hárítás módja, hogy majd megoldja valaki, Isten vagy a rezgésszint általános emelkedése, vagyis kívülről várja a segítséget. Mindössze érdekes és elgondolkodtató, de nem ösztönöz cselekvésre, változtatásra.

LEAVE YOUR COMMENT