Pártoló Díszoklevél megrendelés

Aki befolyásolni, irányítani tudja egy nép, egy társadalom gondolkodását,

aki megmondja, hogy mi a jó és mi nem, mi a helyes és a helytelen, mit szabad és mit nem az a legfelsőbb hatalom, a szellemi hatalom birtokosa!

A szellemi hatalom közvetítő eszköze a  média!

A nyugati mintájú társadalmak ezt a hatalmi eszközt magánkézbe adták, melynek tulajdonosai nem ismertek, nem nevezhetők meg, nem választhatók és felelősségre sem vonhatók!

Mindazt, amit demokráciának hívunk, ez a szellemi hatalom tart fenn, irányít és a saját céljainak megvalósításra használ fel a média tudatformáló erejével!


A Civil MultiMédia Televízió és a Tudatos Társadalom Közösség pártolói oklevél.

 

 A Civil MultiMédia Televízió és a Tudatos Társadalom Közösség pártolói okleveleket bocsát ki, annak érdekében, hogy létrejöhessen az első független magyar közösségi média!

A befolyó összegekből a Civil MultiMédia Nonprofit Kft. regionális stúdiókat szerel fel és azokat a Tudatos Társadalom körzeti stúdiójaként üzemelteti.

A sikeres pártolói tevékenység eredményeként: Győr, Pécs, Debrecen/Miskolc, Szeged városában indíthat regionális stúdiót!

Tervezzük, határon túli területek bekapcsolását is, így Erdélyben, Felvidéken, Kárpátalján és Délvidéken is létrejöhetnek működőképes csatornák.


 

Az arany fokozatú mecénások, az oklevélen kívül

egy, a mecénás vállalkozását bemutató reklámfilmet készítünk el, amit a CMM Televízióban és a TT oldalain is közzéteszünk.

 

 

 

Megrendelés


Az alapítvány bevételeivel csatornánk működéséhez, és a fejlesztésekhez járulsz hozzá.

A Vidd Hírét a Magyaroknak Közhasznú Alapítvány szolgáltatja azt a tiszta jogi és gazdálkodási hátteret, ami egy országos civil médiahálózat létrehozásához kell. Mert legfőbb célunk ez. Egy alternatíva, egy új, az egész országra kiterjedő médiafelület megalkotása, amely válasz lehet a fősodratú média egyoldalú tájékoztatására.

K&H Bank
számlaszám : 10403181-50526571-51751017
IBAN : HU34 1040 3181 5052 6571 5175 1017
SWIFT kód : OKHBHUHB
adószámunk : 18151022-1-13


Az ezüst fokozatú mecénások, az oklevélen kívül

egy, a mecénás vállalkozását bemutató reklámfelületet biztosítunk a Civil MultiMédia  és a TT oldalain.

 

 

Megrendelés


„A tévének megvan a hatalma, hogy tájékoztasson, hogy informáljon, hogy lecsupaszítsa az igazságot a nyilvánosság előtt. A tévé egy rendkívüli ajándék, mint egy isteni csoda, ahogy Lazarus feltámadt halottaiból. De bölcsen használjuk ezt az ajándékot? Használtuk bölcsen valaha?”

Oz c. film

 


Az bronz fokozatú mecénások, az oklevélen kívül,

 

 

Megrendelés

 

 


Civil, független és pártatlan – ez a CMM Televízió!

Most támogatni is tudod, hogy létrejöjjön belőle egy új, országos médium!

 

Tedd magadért, szeretteidért és tedd a Hazádért!

 

“A média

…ha elhallgat, nem tudsz róla,

ha tudósít azt figyeld, kinek az érdekét képviseli!…”

 

Milliárdokkal nő a közmédia költségvetése

2014. OKTÓBER 24.

 

Archív

A tavalyi 77,9 milliárdról 80,5 milliárdra nő a közmédia közvetlen támogatása, míg a teljes állami médiaköltségvetés 114,3 milliárd lehet, tudta meg a Napi.hu. A 114,3 milliárd egyébként a GDP 0,3 százaléka, tehát nem lehet azzal vádolni a kormányt, hogy fukarkodna az állami médiával.

A költségvetési tervezetben mindössze 10 oldalt szenteltek a közmédia támogatásáról, nem derül ki túl sok konkrétum. Bár az sokatmondó, hogy például az NMHH-nak kiadásainak legnagyobb tételét a személyi költségek teszik ki: bruttó 8,3 milliárdot fizetnek ki a dolgozóknak, dologi kiadásokra 4, beruházásokra 2,3 millárdot költhet a hatóság.

A bérköltségek azért is emelkednek, mert a növekvő feladatokra az NMHH létszámemelést tervez, így ha minden összejön, 2015-ben 650 embert foglalkoztathatnak.

Az MTVA 80,5 milliárdja a Napi.hu szerint reálértékben is növekszik az támogatáshoz képest. Az összeg jelentős része, 70,5 milliárd jön adókból, a többi vagyongazdálkodási bevétel, illetve maradék 2014-ből.

Az RTL Klub, a TV2, a Class FM-et üzemeltető Advenio Műsorszolgáltató Zrt., valamint a nem országos adók összesen 1-1 milliárddal támogatják az MTVA-t.

A legbeszédesebb adat, hogy a közmédia jövőre 61,5 milliárdot műsor készítésre, nagyjából annyit, amennyit rajtuk kívül az egész piac összesen.

 

A média mint kalapács!

Amikor a médiát szidod, olyan mintha azt kalapácsot szidnád amivel valaki folyamatosan veri a fejedet!

Nem a kalapács az oka fájdalmadnak!

A kalapács (média) csak az eszköz!

Aki működteti annak vannak szándékai veled!

Vagyis?

Ha a kalapácsot kiveszed a kezéből… Aztán már arra használod, amire akarod!

Teremthetsz is vele!!!!

 

(Visited 917 times, 1 visits today)