EPISODES:
Dr. Raffay Ernő – Migráció Magyarországon a XIX és a XX században Nagy Gábor – A Kárpát-medence szakrális helyei HD Dr. Aradi Éva – Rokonaink Indiában Dr. Horkovics Kováts János – Az ősnyelv I. rész Dr. Obrusánszky Borbála: Atilla, Európa ura Magyarnak Lenni – Petrás Mária est Dr. Grandpierre Attila – Az ősi magyar világkép – út a magyarság jövőjéhez Dr. Horkovics Kovács János – Az Országház működése a Szent Korona alkotmánya szerint Dr Géczy Gábor – Újszövetség II rész Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnep 3. rész Dr. Horkovics Kováts János – Az ősnyelv II. rész Jásdi Kiss Imre – Múltunk nem kezelhető jelenünktől… 1. rész Pataki Antal – Szerves társadalom Magyarországa HD Vesztergám Miklós – Első lépések a Szent Korona Tanhoz I rész HD Dr Géczy Gábor – Újszövetség I rész Jásdi Kiss Imre – Múltunk nem kezelhető jelenünktől… 2. rész Matek Kamill – A Kara-pát kelta szkíta királyság története Molnár V. József : Ki a magyar, mi a magyar! II rész HD Dr. Bogár László – Globális háborúk örvényében HD Molnár V József Ki a magyar, mi a magyar! I rész HD Kozsdi Tamás – Felvillanó emlékképek – I.előadás (2015.10.15.) – 2. rész Vesztergám Miklós – Első lépések a Szent Korona Tanhoz II rész HD Vesztergám Miklós: A demokratikus és a keresztényi elv Kozsdi Tamás – Felvillanó emlékképek – I.előadás (2015.10.15.) – 1. rész Molnár V. József: Ki a magyar, mi a magyar III. rész HD Eltitkolt magyar találmányok – Dr. Horkovics Kováts János HD Dr. Obrusánszky Borbála – Hun Karácsony Dr. Diószegi Antal György előadás a III. Kerecsen fényünnep Kiss Mao-Tun István – A kínai császárság kialakulása hun segítséggel A Csodaszarvas – Olasz Etelka előadása Rokonaink-e a Sumerok? Dr. Záhonyi András Magyarnak Lenni – A korona, mint a jövő pénzügyi rendszere Vesztergám Miklós: A Szent Korona tanhoz kapcsolódó fogalmak Péterfai János: Miért kérdés a hun kérdés? Vesztergám Miklós: A Szent Korona tanhoz kapcsolódó fogalmak

Magyarnak Lenni – A korona, mint a jövő pénzügyi rendszere

(Visited 149 times, 1 visits today)

About The Author

Kapcsolódó bejegyzések

A videó csatornája

Lejátszási listák

Comment (1)

  1. A HUF-ból is lehet bármikor KAMAT NÉLKÜLI csereeszközt csinálni.

    Az ember aki beszél a felvételen olyan szintű MAGAbiztosságot áraszt MAGából amit nem lehet “megtanulni”.

    Összességében kezdetnek jó,csak a LÉNYeg hiányzik még,ahhoz kellene szintet váltani,mert különben jön a szokásos PATKÁNY megoldás!Ezt nem szabad kihagyni a GONDolkodás menetéből.

    A KÖRből még hiányzik sok szelet,de már KÖRVONALAZÓDIK az ami “átüti a falat”,s talán a beáramló fénysugár elindíthatja a megvilágosodást.

    Addig is egy kis “segítség”! Hiányzik a KÉP-TÁR,a MAG-TÁR és az AGY(ahol az információk összefutnak és a legmegfelelőbb felé DŐL el a márleg nyelve,ez a DÖNTés.Amikor ezek megvannak,akkor elindulhat az összeköttetés,vagyis amit itt is hallottunk részben(a net,ami inkább az idegrendszer),de az ÉLetet a VÉR tartja fenn,e nélkül nem megy.

LEAVE YOUR COMMENT